Huishoudelijke ondersteuning

Stofzuigen, de badkamer of keuken schoonmaken? Ook als u wat ouder wordt of tijdelijk minder mobiel bent, wilt u een schoon huis.

Als u ondersteuning nodig heeft bij het huishouden kan Vlindervrije Zorg dit leveren. De ondersteuning wordt verzorgd door onze vertrouwde medewerkers.

Nadat u een beschikking heeft gekregen van de gemeente neemt Vlindervrije Zorg contact met u op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken jullie met elkaar waar u hulp bij nodig heeft en maakt u afspraken over uw beschikbaarheid.
Aan de hand van de gegevens uit het intakegesprek gaan onze planners op zoek naar een medewerker die past bij u! Wij streven er naar om binnen 14 dagen een geschikte medewerker voor uw huishouden te vinden.

 

Individuele begeleiding

 

Vlindervrije Zorg ondersteunt u in het zelfstandig functioneren. Wij helpen u met het plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag. Daarnaast begeleiden wij u in het voorbereiden van gesprekken met instanties.

Samen met u en uw mantelzorgers zorgen we ervoor dat u praktische hulp en ondersteuning krijgt bij het uitvoeren van handelingen en vaardigheden die zelfredzaamheid tot doel hebben.

Thuis wonen en overdag naar een dagbesteding


Als u thuis woont, wilt u natuurlijk graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Maar wellicht heeft u moeite met de dagen te vullen, voelt u zich eenzaam en heeft u een steuntje in de rug nodig omdat u ook geheugenproblemen of lichte persoonlijke zorg nodig hebt. Een dagbesteding buitenshuis kan dan uitkomst bieden. Dagbesteding biedt een afwisselend programma met aangepaste activiteiten in groepsverband, zoals bijvoorbeeld kleien, schilderen, bewegen, quizspellen, groepsuitjes en nog veel meer.

Vlindervrije Zorg wil de sociale cohesie onder ouderen versterken door gezellige, creatieve en leuke activiteiten aan te bieden en gezamelijk lekker te eten. Het dagelijks contact en nieuwe banden aanhalen staat hoog in het vaandel bij onze dagbesteding.

 o5oobbfvrxw.png

Vlindervrije Zorg


Noordeinde 54C
1121 AE
Landsmeer
085-4013590
MAILADRES
www.vlindervrijezorg.nl

Over ons


Samen met u gaan wij voor het hoogt haalbare comfort in zorg.

Vragen en opmerkingen


Neem contact op met Vlindervrije Zorg