Werken bij


 

In 2014 openden wij onze deuren als Thuiszorgorganisatie. Inmiddels zijn we met meer dan 25 medewerkers, die elke dag het leven van onze cliënten makkelijker en leuker willen maken. Dit is waar we nu staan:

  • Meer dan 80 cliënten in de regio Landsmeer, Oostzaan en Purmerend
  • Een locatie voor dagbesteding in Almere
  • Een samenwerking met Nutricia betreffende ondervoeding
  • Contracten met diverse zorgverzekeraars, Zorgkantoor Zilveren Kruis en de gemeente Almere
Vlindervrije Zorg is in een korte tijd enorm gegroeid en wij geloven in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Zowel strategische denkers, als doeners die dingen uitproberen, zijn bij ons meer dan welkom.

Maar toch lijken we allemaal ook een beetje op elkaar. Wij zijn verbinders en teamdenkers. Alle collega’s hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid, zijn klant gedreven, willen altijd weten waarom we de dingen doen, zoals we ze doen èn durven dit te bekritiseren.

Daarbij zetten we niet altijd de grote innovatieve stappen. We gaan liever voor kleine stappen die een fundamenteel verschil maken voor onze cliënten en stakeholders

 

Waar wij ons bed voor uitkomen?

Proactief

Bij Vlindervrije Zorg waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken waarbij we het aandurven om risico’s te nemen. We ontdekken wat werkt en wat juist niet. Door buiten de gebaande paden te lopen, en door kritisch en zelfkritisch te durven zijn. We hebben de moed om een ander geluid te laten horen en ernaar te luisteren, ongeacht wie je bent. Daarbij halen we het beste in elkaar naar boven en stimuleren we ondernemerschap van iedere collega.

Bevlogen

Samen delen we een enorme passie voor de zorg en om de klantervaring elke dag te verbeteren. Omdat we vinden dat alles nog veel beter kan en moet.

Het meest schaarse goed is daarbij de hoeveelheid energie, tijd en geld die we bij Vlindervrije Zorg hebben om met al onze verbeterideeën aan de slag te gaan. Daarom zijn we kritisch op onszelf en op elkaar als dat niet lijkt te gebeuren. Hierdoor worden we elke dag beter en halen we steeds meer uit iedere dag.

Behulpzaam

Wij zijn open en behulpzaam. We vinden het belangrijk dat niemand een drempel binnen onze organisatie. Bij ons word je geholpen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Dit geldt natuurlijk voor onze cliënten en stakeholders, maar ook voor collega’s en de wereld om ons heen. We hebben interesse in en aandacht voor elkaar. We denken in mogelijkheden en helpen elkaar als we er even niet uitkomen.

Solliciteren

Staat er op dit moment geen vacature open, maar wil je toch heel graag ons team komen versterken, stuur dan je sollicitatie met CV naar info@vlindervrijezorg.nl. Wij lezen ook de open sollicitaties heel secuur en wellicht maken we alsnog gewoon een plaatsje voor je vrij!!!

 o5oobbfvrxw.png

Vlindervrije Zorg


Noordeinde 54C
1121 AE
Landsmeer
085-4013590
MAILADRES
www.vlindervrijezorg.nl

 

 

Over ons


Samen met u gaan wij voor het hoogt haalbare comfort in zorg.

Vragen en opmerkingen


Neem contact op met Vlindervrije Zorg